- Autor: kozoj2
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 49 |
Mrkev | 102 |
Pór | 21 |
Tvaroh odtučněný průměr | 231 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 48 |
Energetická hodnota celkem: 1496 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 374 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
celer+mrkve najemno nastrouhat,přidat sul,pepř,tvaroh a tvrdý sýr a zamíchat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.