- Autor: gwador
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 63 |
Kuřecí prsa bez kůže | 340 |
Niva 50% | 150 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 5502 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1834 kJ
Bílkoviny (g): 40.7, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 17.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Oloupeme cibuli, maso nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli do sklovata. Přidáme osolené kuřecí maso a restujeme, když je maso hotovo zalijeme smetanou a přidáme nastrouhanou nivu. Mícháme a přivedeme k varu. Naředíme dle hustoty omáčky mlékem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.