- Autor: mojdulka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Paprika žlutá | 80 |
Paprika zelená | 80 |
Cibule | 50 |
Bramborová kaše | 400 |
Dochucovadla:
mořská sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3113 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Postup: Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Papriky zbavíme semínek, omyjeme je a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a pak rozdělíme na jednotlivé plátky. Potom střídavě napichujeme maso, papriku a cibuli. Potřeme olejem, posypeme mořskou solí a grilujeme, dokud není maso hotové. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.