- Autor: ivahu
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 250 |
Mrkev | 120 |
Cibule | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Sůl | 5 |
Citronová šťáva | 5 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Dochucovadla:
cukr, sůl, citron. šťáva nebo ocet, olivový olej
Energetická hodnota celkem: 808 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 404 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
250 g syrového hlávkového zelí 120 g mrkve 1/2 cibule nakrouháme a zalijeme zálivkou z cukru, soli, citron. šťávy a lžíce oliv. oleje. Necháme odležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.