- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 20 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Vepřová kýta | 200 |
Kedlubna | 160 |
Mrkev | 90 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 2659 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1330 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 13, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zelninu pokrájíme na kousky, stejně tak maso. Na trošce másla a oleje zpěníme cibulku, přidáme maso, které orestujeme, osolíme, opepříme a zasypeme zeleninou. Lehce podléváme a dusíme do změknutí. Dochutíme případně muškátovým květem. Podáváme s brambory
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.