- Autor: HaninaD
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 200 |
Hovězí mleté průměr | 500 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Rajčatová štáva | 160 |
Hrášek mražený | 100 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 10 |
Dochucovadla:
Natur hovězí bujón 1 kostka, sůl
Energetická hodnota celkem: 8559 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 188,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2140 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji opečeme mleté maso, přidáme nakrájená rajčata, rajčatovou šťávu a hrášek. Vmícháme opranou rýži a podlijeme 0,5l bujónu. Podle chuťi osolíme. Dusíme asi 12-15 minut s občasným mícháním.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.