- Autor: mirkamirka
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 350 |
Celer bulva | 240 |
Mrkev | 150 |
Hollandia Jogurt bílý krémový | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2520 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1260 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Filety z tresky podusit a smíchat se zeleninou a jogutrem, zakapat šťávou z celého citronu a popř. přisolit. Případně dochutit oblíbenými bylinkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.