- Autor: michalka1986
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 350 |
Žampiony | 170 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 400 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Cibule | 80 |
Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, vegeta
Energetická hodnota celkem: 4755 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2378 kJ
Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 52.5, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso mírně naklepat, osolit, opepřit a na olivovém oleji prudce opect, až se maso zatáhne, pak ztlumit, posypat vegetou a péct. Pak přidat cibuli, později žampiony, podlít vodou a dusit. Jako příloha je uvařená rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.