- Autor: akfes
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 30 |
Vločky ovesné | 20 |
Mouka pšeničná polohrubá | 15 |
Solamyl bramborový škrob | 10 |
Jablka | 150 |
Máslo čerstvé | 5 |
Dochucovadla:
Skořice
Energetická hodnota celkem: 2053 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ingredience smícháme v míse a vaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poklademe rozvařenými jablky se skořicí a pokapeme máslem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.