- Autor: janeb
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Mleté maso míchané průměr | 250 |
Cibule | 150 |
Česnek | 30 |
Víno červené | 50 |
Parmezán 25% | 100 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 13769 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 130,
Sacharidy (g): 399,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 3442 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 99.8, SAFA (g): 15.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Osmažíme cibulku, pak přidáme maso, osolíme a opepříme. Až je hotové přidáme rajčata i se šťávou a víno. Podusíme a přidáme česnek a bazalku. Chvíly povaříme a smícháme s uvařenými špagetamy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.