- Autor: ctiradove
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 350 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 100 |
Celer řapíkatý | 20 |
Rajský protlak | 50 |
Rajčatové pyré | 200 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 180 |
Energetická hodnota celkem: 6617 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Podusit cibuli, mrkev a řapíkatý celer, přidat mleté hovězí, opéci, přidat papriku, rajský protlak, oregano, kmín, skořici, přilít červené víno, nechat vypařit, přilít vývar a červenou čočku, dusit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.