TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablkový koláč

Zpět
  • Autor: msprenge
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, sůl

Energetická hodnota celkem: 8845 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 89, Sacharidy (g): 294, SAFA (g): 42, Cukry (g): 92, Vláknina (g): 35, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1474 kJ

Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 7, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablka nakrájíme, promícháme s citronovou šťávou, podlijeme vodou, posypeme cukrem a skořicí a dusíme. Přilijeme pudink rozmíchaný ve 200 ml vody a povaříme do zhoustnutí. V míse rozdrobíme tuk s moukou a špetkou soli, přilijeme studenou vodu a zpracujeme těsto. Rozdělíme ho na dvě části. Z první vyválíme plát, který přeneseme do formy a poklademe náplní, z druhé nařežeme proužky na mřížku. Pečeme asi 40 min. dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři