- Autor: ginulinka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 470 |
Hrášek sterilovaný průměr | 130 |
Cibule | 65 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Rajský protlak | 80 |
Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Dochucovadla:
Sul, pepr
Energetická hodnota celkem: 4172 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso nakrajet na kostky. Cibuli nakrajet na jemno a orestovat na trosce oleje. Az se maso zatahne pridat horkou vodu s masoxem, hrasek i s nalevem a protlak. Podusit asi 25 min v papinaku. Nakonec dochutit.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.