TOPlist
Sledujte nás:

Kimchi - korejské zelí

Zpět
  • Autor: olinka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Místo chili papriky je mozně vzít papriku ostru.

Energetická hodnota celkem: 1397 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 1, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 279 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Vzít zelí a nakrájít na proužky, přidat sůl a nechat zelí na několik hodin. Vzít nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, smíchat s paprikou a cukrem, přidat ančovičky. Všechno smíchat s zelím a dát do ledničky na 2-3 dny. Abyste mohli jíst zelí v den připravy, přidejte trochu octa.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři

 

Přihlaste se k odběru našich rad a tipů
a získejte ukázku e-booku jako dárek!

Pečlivě pro vás vybereme pouze ty informace, které vás opravdu zajímají, a jako poděkování vám pošleme ukázku e-booku Svačím zdravě se STOBem.

 
 

Podrobné informace naleznete v Zásadách zpracování osobních údajů

 
 

Děkujeme!