- Autor: rouckova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 300 |
Cibule | 120 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Olej palmojádrový, kokosový | 40 |
Těstoviny (uvařené) | 300 |
Smetana zakysaná 15% | 20 |
Kečup | 40 |
Vejce celá průměr | 70 |
Eidam 45% | 80 |
Energetická hodnota celkem: 8895 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2224 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 20.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.