- Autor: JaninaDseznamcz
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 130 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Cibule | 20 |
Celer bulva | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 40 |
Salát hlávkový | 120 |
Dochucovadla:
grilovací koření,sůl,ocet,nekalorické sladidlo
Energetická hodnota celkem: 1733 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na kostky,osolíme,ochutíme grilovacím kořením a necháme asi 30 min v chladnu odpočinout.Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku,přidáme na hrubém struhadle nastrouhaný celer ,krátce podusíme a přidáme kuřecí maso.Mírně podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Zaprášíme moukou a necháme provařit.podáváme s dušenou rýží a hlávkovým slátem se sladkokyselou zálivkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.