- Autor: ivahu
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 350 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Máslo čerstvé | 40 |
Treska | 500 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 4285 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2143 kJ
Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
uvařené brambory zalijeme teplým mlékem a rozmixujeme na kaši, zmražené filé z tresky osolíme a okořeníme kořením na ryby, na pánvi na másle opečeme z obou stran do měkka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.