- Autor: mraznicka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 400 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Rajčata sušená v oleji | 100 |
Rajčatové pyré | 50 |
Olivy černé | 50 |
Mozzarella 45% | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 8281 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 292,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2070 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 73, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Rajčata v konzervě a rajčatové pyré zahřejeme, přidáme tuňáka z konzervy (ve vlastní šťávě, ale bez šťávy), přidáme nakrájené černé olivy, nakrájená sušená rajčat (pokud nejsou v oleji, tak prvně spaříme) a nakonec bazalku. Servírujeme se špagetami posypané mozzarelou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.