- Autor: bramborka223
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hollandia Selský jogurt bílý | 50 |
Tvaroh odtučněný průměr | 200 |
Ostružiny | 100 |
Vločky ovesné | 90 |
Máslo čerstvé | 35 |
Dochucovadla:
vanilkový lusk, skořice, stevie
Energetická hodnota celkem: 3315 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1105 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vločky rozdrtit tyčovým mixerem, s míchat se změklým máslem. vystlat do male zapekaci formy (z toho jsem mela 3 porce) a dát pect na 180 stupnu. mezitim smichat tvaroh, vanilku, skorici, stevii, jogurt za zredeni. dat do chladničky.. po vychladnuti korpusu pridame tvaroh apoklademe ostružinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.