- Autor: Jaroslava Pohanova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 10 |
Jihočeský jogurt bílý (Madeta) | 200 |
Celer bulva | 200 |
Sůl | 1 |
Mrkev | 150 |
Dochucovadla:
citronová šťáva,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 1401 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 234 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nastrouhat mrkev,celer přidat sýr Cotage,jogurt (majonézu nebo tatarku), pepř,citronovou šťávu,sůl,zamíchat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.