- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Máslo čerstvé | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1541 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky a cukr vsypeme do mléka, zvolna vaříme do zhoustnutí, přidáme oříšek másla
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.