- Autor: Mrazova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hollandia Selský jogurt bílý | 500 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Jablka | 400 |
Krupička dětská | 40 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Máslo čerstvé | 20 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 8653 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 387,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 193,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 433 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 19.4, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smícháme jogurt, polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva, rozprostřeme na pečícím papírem vyložený plech. Navrch nakrájíme jablka, posypeme skořicí a drobenkou z krupice, cukru a másla. Pečeme při 180 °C 35 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.