- Autor: DrAlice81
- Doba přípravy (min.): 200
- Uživatelský recept
- Porce: 44.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 290 |
Mouka pšeničná polohrubá | 290 |
Máslo čerstvé | 140 |
Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Žloutek | 120 |
Rum hnědý | 80 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Švestková povidla | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Droždí | 30 |
Sůl | 1 |
Citronová kůra | 3 |
Dochucovadla:
stévie
Energetická hodnota celkem: 20844 kJ
Bílkoviny (g): 145,
Tuky (g): 196,
Sacharidy (g): 646,
SAFA (g): 121,
Cukry (g): 171,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 474 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
ze surovin vymíchejte těsto, tvarohy smíchejte se dvěma žloutky, citronovou kůrou a trochou vanilkového cukru + doslaďte stévií, povidla rozmíchejte s rumem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.