- Autor: lenkakorcakova
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 400 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Hera | 250 |
Kakao na vaření Orion (v suchém stavu) | 30 |
Vejce celá průměr | 275 |
Jihočeský tvaroh na pečení 1% | 1000 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 500 |
Solamyl bramborový škrob | 10 |
Máslo čerstvé | 100 |
Rum hnědý | 10 |
Energetická hodnota celkem: 29821 kJ
Bílkoviny (g): 262,
Tuky (g): 301,
Sacharidy (g): 826,
SAFA (g): 157,
Cukry (g): 526,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1491 kJ
Bílkoviny (g): 13.1, Tuky (g): 15.1, Sacharidy (g): 41.3, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 26.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Z ingridiencí připravíme těsto - púlku vyválíme na vymazaný pekáč, nalijeme tvaroh a zbytek těsta nastrouháme na tvaroh. Potom polijeme polevou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.