- Autor: bigbubo
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zlatý slepičí bujón Maggi | 10 |
Česnek | 10 |
Cibule | 200 |
Lečo zeleninové sterilované | 500 |
Kuřecí srdíčka | 400 |
Olej olivový | 30 |
Dochucovadla:
soľ, čierne korenie,červená paprika,
Energetická hodnota celkem: 4380 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1095 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Srdiečka očistíme od zbytku tuku. Na oleji speníme cibuľku. Pridáme pokrájané a umyté srdiečka. Restujeme pokiaľ sa nezatiahnu pridáme červenú papriku, čierne korenie a lečo.Pomaly dusíme do mäkka. V prípade potreby podlievame kuracím bujónom. Nakoniec pridáme rozotretý cesnak a podľa chuti osolíme. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi, prípadne s cestovinou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.