- Autor: Tanein
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Brokolice mražená | 200 |
Shmaky original | 200 |
Dochucovadla:
Koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 1906 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 953 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvaříme do měkka brokolici a rozdrtíme ji na malé kousky, šmakouna nastrouháme na jemno a smícháme dohromady s mletým masem a brokolicí a vajíčkem. Přidáme koření dle vlastní volby a přisolíme. Vytvarujeme placičky a dáme na plech na pečící papír. Z množství surovin v receptu jsem jich udělala 6 kusů. Karbanátky jsem pekla zhruba půl hodiny pod grilem. Můžeme podávat s bramborem a čerstvou zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Dělala jsem si je dnes na oběd a druhou porci jsem si rovnou dala na večeři :-)