- Autor: FIAJIR
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 360 |
droždí sušené | 8 |
Lněné semínko drcené | 10 |
Ovesné vločky | 35 |
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Mouka špaldová celozrnná | 100 |
Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8267 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 384,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 551 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 25.6, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechny sypké přísady smícháme dohromady,vlažnou vodu nalijeme do nádoby s pekárna nasypeme směs a nastavíme program těsto.Po vykynutí zpracujeme na vále do šišky dáme na plech vyložený papírem a necháme ještě 20 minut kynout pak pečeme na 180 C asi 45 minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.