- Autor: Novakova
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 450 |
Máslo čerstvé | 35 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Vepřová plec | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, koření
Energetická hodnota celkem: 6600 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1100 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 8.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.