- Autor: pavlasek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Zlatá Haná | 50 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Hovězí bujón | 10 |
rajčatový protlak | 100 |
smetana na vaření | 100 |
Dochucovadla:
Hovězí bujón,pepř,nové koření, bobkový list,sůl
Energetická hodnota celkem: 3020 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 604 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 11.2, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.