- Autor: annahrabackova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 250 |
Vepřové mleté průměr | 250 |
Brambory zimní | 750 |
Maratonec tavený sýr 46% | 70 |
Ementál 45% | 100 |
Smetana ke šlehání 33% | 250 |
Cibule | 80 |
Energetická hodnota celkem: 13250 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 218,
Sacharidy (g): 154,
SAFA (g): 126,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2208 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 36.3, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 21, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.