- Autor: kracinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 650 |
Olej palmojádrový, kokosový | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 25 |
Okurky sterilované průměr | 80 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,hořtice,steril.okurky
Energetická hodnota celkem: 5611 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1403 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
maso osolíme ,opepříme.lehce potřeme hořticí,poprášíme hl. moukou a zprudka opečeme na oleji. Vyndáme a na výpek dáme zesklovatit cibuli pote položíme maso,podlijeme vodou a dusíme do změknutí přidáme na dochucení steril. okurky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.