- Autor: iva.sestakova.mk
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 5 |
Rajčata | 200 |
Kuřecí prsa bez kůže | 130 |
Brambory vařené | 150 |
Cibule | 15 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Spak - Ketchup | 30 |
Dochucovadla:
sůl, grolovací koření
Energetická hodnota celkem: 1526 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso si nakrájíme na kousky,osolíme a naložíme v marinádě z oleje, kečupu, prolisovaného česneku a grilovacího koření.Brambory si nakrajeme na plátky.Do zapekací mísy dáme alobal, naspod naskládáme brambory, osolíme, přidáme cibuli a navrch vysypeme maso i s marinádou.Dáme péct na 40 minut na 180°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.