- Autor: majcky
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Brambory vařené | 800 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
aljašská treska | 400 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 500 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sol, CMK
Energetická hodnota celkem: 6546 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 178,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1637 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 44.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
na cibulke udusit mrazene file pokrajane na kocky. Zemiaky uvarene v supke ocistit a nakrajat na kolieska, poukladat na dno zapekacej misy, potom udusene ryby a opat zemiaky, zalejeme vajikom roztrepanym v mlieku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.