- Autor: zdenalan
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 300 |
Celer bulva | 300 |
Cibule | 100 |
Česnek | 20 |
Mrkev | 160 |
Brambory zimní | 367 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Sůl | 20 |
Koření průměr | 20 |
Dochucovadla:
Sůl,kmín,pepř .
Energetická hodnota celkem: 4711 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 147,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1570 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 3, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
nakrájim zeleninu navch poskládam maso a upeču a konec dám plátek sýru a zapeču.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.