- Autor: mojdulka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák | 500 |
Paprika červená | 300 |
olivový olej | 14 |
Brambory vařené | 600 |
Dochucovadla:
pepř, chilli, sůl
Energetická hodnota celkem: 4990 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1248 kJ
Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 31.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
tuňáka nakrájíme na větší kostky, papriku umyjeme, zbavíme jádřince a také nakrájíme na větší kousky. špízy osolíme, posypeme chilli a lehce potřeme olejem a grilujeme. Podáváme s rýží nebo vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.