- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 60 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Droždí | 20 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Sůl | 5 |
Dochucovadla:
cukr, sůl, jedlá soda
Energetická hodnota celkem: 10423 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 373,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 695 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 24.9, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
500g hladké mouky, 60g sádla, 250 ml vody, 20g droždí, 2 vejce, lžička cukru, sůl, jedlá soda
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.