- Autor: pejucha
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 500 |
Cibule | 100 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Dochucovadla:
sul a pepr cerny mlety
Energetická hodnota celkem: 3072 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 768 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 25.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
dela to cele zena Alena
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.