- Autor: zdenalan
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená krkovice | 150 |
Brambory zimní | 35 |
Krupice pšeničná | 50 |
Mouka pšeničná hrubá | 15 |
Vejce celá průměr | 60 |
Cibule | 60 |
Česnek | 10 |
Zelí bílé kysané | 250 |
Sůl | 20 |
Koření průměr | 20 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,kmín.
Energetická hodnota celkem: 3379 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1126 kJ
Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Vařené brambory nastrouham,krupice,hr.mouka,vejce,sůl,vše propracuji na těsto. Nádivka-cibule ,uzené maso,sůl ,pepř ,vejce .dám na pánev ,naplním do tašek,vařím a podávám dušené zelí.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.