- Autor: Martina 55
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 150 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Smetana zakysaná 12% | 150 |
Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Máslo čerstvé | 62 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Vločky ovesné | 80 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 9788 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 289,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 128,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.