- Autor: IvanaDubnova
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 300 |
Celer bulva | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Máslo čerstvé | 50 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Cibule | 70 |
Česnek | 5 |
Energetická hodnota celkem: 7771 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 128,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 777 kJ
Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 7.6, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.