- Autor: Jaroslava Pohanova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Kuřecí stehno bez kůže | 600 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,koření ,hořčice
Energetická hodnota celkem: 3751 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 938 kJ
Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
plátky masa osolíme okořeníme a podusíme na troše oleje,nebo jen na vodě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.