- Autor: janapelka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Smetana zakysaná 15% | 100 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pažitka, nebo petrželka či kopr....
Energetická hodnota celkem: 1860 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 465 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh rozmíchat se smetanou, v misce zvlášť chvilku šlehat pokrájené bylinky, sůl a trochu mléka, pak vše smíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.