- Autor: iiviza
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Smetana zakysaná 15% | 250 |
Cibule | 1 |
Červená řepa sterilovaná | 50 |
Brambory zimní | 100 |
Dochucovadla:
Směs na mleté maso nebo Pordavka.
Energetická hodnota celkem: 6832 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1708 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 30.8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 16, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Smažit mleté maso do růžová, přidat nakr. cibulí, a smažit dohromady. Přidat směs na mleté maso, míchat a nakonec kysanou smetanu. Pokud je omáčka příliš hustá přidat trochu mléka.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.