- Autor: kopcicek
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 4 |
Tvaroh odtučněný průměr | 125 |
Tekuté sladidlo (FAN) | 10 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Otruby | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1816 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 101 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 3.4, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1. Rúru vyhrejeme na 180°C. 2. Oddelíme bielka od žĺtkov. 3. Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. 4. Vymiešame ostatné suroviny : žĺtka, otruby, tvaroh, prášok do pečiva, umelé sladidlo a nakoniec do tejto zmesi opatrne primiešame sneh z bielkov. Pridáme zvolenú arómu. 5. Cesto vylejeme do foriem na muffiny a pečieme 20 až 30 minút.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.