- Autor: dolaci
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 520 |
Cibule | 108 |
Olej palmojádrový, kokosový | 35 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
oregáno,sůl,pepř,česnek
Energetická hodnota celkem: 7620 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 144,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 79,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1270 kJ
Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 13.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibulku a přidáme vepřové mleté maso,do kterého po osmažení přidáme rajčata v plechu.Po dovaření jako koření použijeme oregáno a česnek,sůl a pepř
Komentáře je možné psát až po přihlášení.