- Autor: Nikitka775
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 500 |
Párky vídeňské | 300 |
Vejce celá průměr | 220 |
Lečo zeleninové sterilované | 500 |
Cibule | 40 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 6918 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1730 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.