- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 600 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Strouhanka | 40 |
Slanina anglická | 80 |
Cibule | 320 |
Dochucovadla:
Příloha: Jsou vhodné brambory, nejlépe vařené.
Energetická hodnota celkem: 8265 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 60,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2066 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 15, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opepříme,obalíme ve strouhance a vejci. Zprudka opečeme na pánvi a vkládáme do vymazané pečící formy. Maso, anglickou, cibuli na kolečka a opakujeme. Končíme cibulí. Pečeme dvě hodiny při 150st.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.