- Autor: Sandal
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 200 |
Kuře bez kůže průměr | 200 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 4135 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 165,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1378 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rýži propláchneme a vložíme do misky na rýži, Přidáme drůbeží maso nakrájené na kousky ( krůtí nebo kuřecí), přidáme mraženou směs zeleniny. Přisolíme a přidáme koření podle chuti a zvyku ... pepř, kari apod. Asi 10 minut před koncem vaření promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.