- Autor: jilkajda
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 500 |
Moravské uzené | 300 |
Rohlík tukový průměr | 400 |
Vejce celá průměr | 300 |
Petržel - nať | 100 |
Cibulka jarní | 50 |
Energetická hodnota celkem: 12330 kJ
Bílkoviny (g): 225,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 236,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1233 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 23.6, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Uvaříme maso, nakrájené rohlíky zalijeme vývarem z vepřového, přidáme žloutky a ostatní přísady, nakonec sníh z bílků. Pečeme na hlubokém plechu na 190 °C
Komentáře je možné psát až po přihlášení.