- Autor: fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 500 |
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 150 |
Česnek | 20 |
Dochucovadla:
sůl, případně i kopr
Energetická hodnota celkem: 627 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 314 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jednu větší okurku oloupeme, nakrájíme na středně tenká půlkolečka (nebo nahrubo nastrouháme), smícháme s prolisovaným česnekem (nebo jemně nastrouhaným) a ostatními ingrediencemi. Necháme odležet v chladu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.